Aanmelden artiesten

Wij bieden artiesten een podium aan, waar zij zichzelf kunnen presenteren. Omdat wij ons geen betaalde optredens kunnen veroorloven, willen wij de artiesten bedanken in de vorm van enkele consumpties.

Het gehele folkcafé bestaat puur uit een enthousiaste groep muziekliefhebbers, en we hebben dan ook geen subsidies of sponsoren. De zaal wordt beschikbaar gesteld door de Ogtent.

Natuurlijk weten we dat veel muzikanten ook kosten moeten maken voor zo'n optreden. Daarom bestaat er de mogelijkheid om met de pet rond te gaan. Tevens is de verkoop van eigen cd's en dergelijke toegestaan.

Ons programma wordt aangekondigd op onze website, facebook, twitter en instagram. Ook wordt  de plaatselijke media aangeschreven en worden er affiches verspreid.

Ondanks al deze verspreidingen kunnen wij natuurlijk op geen enkele manier een bezoekersaantal garanderen. Maar natuurlijk kunt u zelf ook reclame maken voor uw optreden. Ook uw familie en vrienden zijn welkom om een middag te komen genieten van de diverse optredens.

 

U krijgt z.s.m. bericht retour.