Agenda (wijzigingen voorbehouden)

 

7 december 2018 

 
 

foto: Vincent Gal

Paul Mulder

De leeshond  (muzikale lezing door Paul Mulder)

De columns die Paul Mulder schreef voor de Gelderlander zijn verschenen in het boek ‘De leeshond’, samen met veel van zijn liedteksten. De titel van het boek verwijst naar Sparky. Deze lieve hulphond helpt jonge kinderen bij de edele kunst van het lezen. Verder schrijft Paul over rivieren en grenzen, roem en dukaten, høken en huilen, jukebox en wonderorgel, juffrouw Dora en ome Bennie, Heino en Muddy, andijvie en ananas, nesdöllekes en snuutjes, kerststress en vuurwerk, opa en oma, Chinezen en Rijnlanders, vaders en dames, kartrekkers en feestneuzen, het leven in de Liemers en nog veel meer. Tijdens een muzikale lezing worden de veelal humoristische columns afgewisseld met bijpassende liedjes.

www.paulmuldermuziek.nl

 
Gerard Slutter en Louis Roes
Gerard en Louis treden regelmatig op als duo. Daarbij zingen zij afwisselend hun eigen repertoire maar ook samen. Met o.a. jaren '50 '60 en '70 hits, eigen nummers, mooie evergreens & Ballads.
Vaak komen ook enkele cabareteske scénes aan bod. De aankondiging van de nummers loopt bij Louis nogal eens uit op een chaotisch hilarisch verhaaltje. Gerard vormt daarin een bewonderingswaardige tegenpool met zijn fraaie Ballads. De begeleiding is op gitaar.
Nieuw: Louis en Gerard zijn gestart met een nieuw programma: "Nederlandse Smart liedjes". Kun je zingen, zing dan mee. Wil je niet zingen? Geen probleem, als je er maar bij bent. Muziek speciaal voor de jeugd van vroeger.
 
 
 
Alkina
De band Alkina treedt regelmatig op met hun traditionele instrumenten, welke een lust voor oor en oog zijn voor de liefhebber. De native fluit en de didgeridoo zijn de hoofdinstrumenten. De warme klanken van de native flute vormen de basis, en worden ondersteund door het kenmerkende geluid van de didgeridoo. Maar ook de Fuyara, Davul, Alboka en Rav drum zullen de revue passeren.