Agenda (wijzigingen voorbehouden)

 

Seizoen 2023

16 april 2023

Paul Mulder
 
Vorig seizoen kon het optreden van paul helaas niet doorgaan ivm ziekte, daarom opnieuw geboekt.

Paul is geen onbekende bij Hope Music, maar heeft bij Omroep Gelderland, NCRV radio en Omrop Fryslân ook zijn bijdrage geleverd.

Paul zingt zijn handgemaakte liedjes in het Nederlands en in de Liemerse streektaal.

De ernst en humor wisselen elkaar af en het alledaagse leven wordt bezongen.

 
 

21 mei 2023

Eternal Singers
 
De Eternal Singers bestaan al ruim 30 jaar. Het is een koor uit 's-Heerenberg die voornamelijk popmuziek en rockmuziek zingt. 
Zij zingen vier en vijfstemmig.
 

18 juni 2023

Creep In
 
Creep In brengt Americana muziek (country, folk en blues) waarin driestemmige zang centraal staat. Verstilde intimiteit en energieke songs maken hun optredens compleet en sfeervol. Liedjes van onder meer Dolly Partion, Norah Jones en Chris Stapleton krijgen door de bezetting en arrangementen een eigen sound.
 
Creep In bestaat uit: Paul Hagenaars, Marleen Achten, Greet Vervoort en Dagny van der Loo
 
 

16 juli 2023

Louis & Gerard
 

Dit jaarlijks terugkerende duo treedt regelmatig op met o.a. jaren '50, -‘60 en -'70 hits, eigen nummers en mooie evergreens en ballads. Tijdens het optreden wisselt samenzang af met solopartijen.Vaak komen er enkele cabareteske scènes aan bod. De aankondiging van de nummers loopt bij Louis nogal eens uit op een hilarisch verhaaltje. Gerard vormt daarin een bewonderenswaardige tegenpool met zijn fraaie ballads. De begeleiding is op gitaar. Kortom: een afwisselend programma van uitersten.

 

20 augustus 2023

 
 

17 september 2023

 
4Reel Celtic Folk
 
4Reel is een 'Keltische' band met een unieke sfeer. Naast liederen en instrumentals uit Ierland, Schotland en Bretagne laat het kwartet ook een fraaie voorraad eigen werk horen. Ook het instrumentarium is hoogst origineel. Naast flatback bouzouki, gitaar, accordeon, tinwhistle en contrabas, gebruikt 4Reel vaak draailier en nyckelharpa. Daarbij is het hoofdinstrument van fiddler Jos geen viool, maar een viola d'amore.
 
De kracht van 4Reel zit voor een groot deel in de line-up. De door de wol geverfde oude rotten Leo de Kruis en Jos Koning met voortdurend weerwerk van de onbevangen out of the boxers van een jongere generatie: Lonneke Knegtel en Alieke Verburg. Deze combinatie staat garant voor muziek en sprankelende optredens.