Agenda (wijzigingen voorbehouden)

 

3 mei 2020  GEANNULEERD I.V.M. HET CORONA VIRUS

 
Na de verbouwing om de werkplek te vergroten voor het personeel met een beperking zal op 3 mei de officiële opening plaatsvinden van het Theepaviljoen Horsterpark. Tevens zullen wij van Hope Music er een mooi concert organiseren om tijdens deze feestelijke opening extra gezelligheid aan te bieden. Ook is het onze start voor het nieuwe seizoen. Dit gaan we doen met de vertrouwde gezichten van 'Bluessum'.
 
Bluessum speelt authentieke basic blues met hier en daar een schatplichtig nummer van een Europese of Amerikaanse beroemdheid. Zij hanteren een aangenaam geluidsvolume, waardoor de Blues op en voor het podium optimaal tot zijn recht komt. De nummers worden door Jan soms ingeleid met een historische anekdote. 
De band voelt zich overal thuis. Van huiskamer tot Jazzfestival. Terug in de tijd met een semi-akoestisch blueskwartet.
Jan Prins: Gitaar & zang, Ron Awater: Gitaar & achtergrondzang, Kajo Koolen: Basgitaar & achtergrondzang, Marcel Gunsing: Drums.
 

5 mei 2020 GEANNULEERD I.V.M. HET CORONA VIRUS

 
REMMI DEMMI
Tijdens deze middag zal Het Ouwe Vertrouwen De Jan Terlouwfontein worden onthult in het Horsterpark. De organisatie hiervan ligt in handen van jonge mensen van het Candea Collega. Wij van Hope Music nemen het muzikale gedeelte voor onze rekening, en hebben RemmiDemmi gecontracteerd voor de muzikale omlijsting deze middag.

17 mei 2020 GEANNULEERD I.V.M. HET CORONA VIRUS

BILLY & BLOOMFISH   ’Happy Incomplete’. (nieuwe Cd)
De titel alleen al vertelt het hele verhaal: als je al zo lang in dit leven staat, heb je al van alles meegemaakt, kisten vol herinneringen verzameld, zalige momenten beleefd maar ook verwondingen opgelopen en littekens overgehouden. Als je dan kan zeggen dat het ondanks alles goed is, dan ben je ‘onvolmaakt gelukkig’....
Een concert van deze twee dames uit Antwerpen is het meervoud van samenzang en samenspel, twee prachtige krachtige stemmen die elkaar raken en weer loslaten zoals golven over golven in een zee van rauwe puurheid, die je met hart en ziel meenemen op hun muzikale trip. 

 

21 juni 2020

 

GEANNULEERD I.V.M. HET CORONA VIRUS

 
 
 

19 juli 2020 GEANNULEERD I.V.M. HET CORONA VIRUS

 
Eigen Weg speelt eigen Nederlandstalig werk in de traditie van folk en singer/songwriter. De teksten staan centraal in het programma dat een kleinkunst karakter heeft. Eigen Weg neemt de luisteraar mee in een muzikaal verhaal met leuke spitsvondigheden en woordspelingen en schetst mooie sfeerbeelden met muziek en poëzie als een soort landschapsschilderijtjes. De teksten zijn ook vaak relativerend van aard met een flinke knipoog en soms romantisch met verwijzingen naar de traditionele Nederlandse dichtkunst. Een optreden van Eigen Weg is vrolijk en lichtvoetig met af en toe een serieuze ondertoon.
Henk Hilferink, vocals, gitaar, mondharmonica, Gerard deJong, gitaar, Henk Buunk, basgitaar, Gerard Schoemaker, percussie.
 
voorproefje opSoundcloud soundcloud.com/henk-hilferink
 
 
 
 

16 augustus 2020 GEANNULEERD I.V.M. HET CORONA VIRUS

 
 
The Rattlesnake Twisters bestaat  in de huidige bezetting ongeveer 6 maanden. Met de komst van Stijn Mattheij op viool en Jelle Schilstra zang, gitaar en banjo hebben ze de basis gevonden waarin zij zich en hun muzikale inzichten goed kunnen uiten. Na de nodige muzikale  uitstapjes werd duidelijk dat het een op een coveren of commerciële muziek nooit hun uitgangspunt zou zijn. De voorkeur in het repertoire van de band ligt overwegend in niet alledaagse thema's. Zowel up tempo als ook meer gedragen te spelen ballads uit de geschiedenis van de VS. Mountain, Delta, Folk en Country muziek  en  traditionals uit  de oude en nieuwe wereld wisselen elkaar af met muziek uit meer recente jaren. Vertellingen over de vaak harde dagelijkse realiteit, leven en dood, de liefde en het leed en met vaak scherpe humorvolle teksten en dubbele lagen vullen het repertoire. 
Ze  spelen o.m nummers van  Dylan, Daryll Scott, Lowell George, The Band, Ramblin Jack maar ook oude traditionals zoals  Hard times, the Gallows Pole, Rebel Soldier en The Soul of a Man.
De band bestaat uit: Dirk Sinay op Bas, Steve Siebelink op percussie zang en mondharmonica, Stijn Mattheij op viool, Jelle Schilstra zang, gitaar en banjo, Herve Bouyeure zang, gitaar, banjo en Dobro
Zij hopen u die zomerse dag te gaan zien, dat het mooi weer is en dat ze samen mogen profiteren van een fijne muzikale ontmoeting.

 

20 september 2020

The Beggars’ Clan brengt Irish folk op festivals en feesten, in kroegen, en in het theater. Traditioneel, maar wel op smaak gemaakt met een stevige Beggars saus. Na een zeer geslaagde theater tour 2018/2019, trekken ze in 2020 ook weer rond om hun aanstekelijke muziek ten gehore te brengen.