Agenda (wijzigingen voorbehouden)

Veel van onze avonden zijn gratis toegankelijk. Hier hoeft niet voor te worden gereserveerd.

Mochten het betaalde concertavonden zijn, dan wordt dit duidelijk vermeld in onze agenda.

Voor betaalde avonden is reserveren gewenst. Bij reservering krijgt u korting op de toegangsprijs.  Reserveren

 

2 maart 2018

 
Lody
Als Lody optreedt is dat meestal zingend. Maar deze avond zal hij zichzelf begeleiden op de gitaar. Regelmatig treedt hij op met andere muzikanten, maar ditmaal staat hij solo op het podium. Er zullen meerdere genres voorbij komen zoals soul, country, reggae, blues en indo rock.
Lody is oud veteraan, heeft 32 jaar als marinier volgemaakt en tussentijds bij meerdere bands gespeeld. Muziek is zijn passie, en van elk lied maakt hij zijn eigen improvisatie.
 
 
3MA
3MA is een semi-akoestisch ensemble welke veelal Nederlandstalige liedjes speelt, geschreven door Mario. Gegoten in een strak en soms verrassend arrangement, waarbij het accent vooral ligt op de meerstemmige zang. Daarnaast spelen en zingen zij enkele Engelstalige folky covers, voorzien van een eigen arrangement.
De sfeer van de liedjes is verhalend, gehaald uit het dagelijks leven, soms verstild en soms uitdagend humoristisch, waarbij ze het publiek erbij betrekken als aanzet om mee te zingen. Zij treden graag op in de intieme sfeer van kleine huiskamerconcerten, maar ook een kroeg, kerkje of gewoon bij iemand thuis. 
3MA bestaat uit: Mario van der Linden: gitaar, zang en mondharmonica / Marjon Dobbe: Poano, accordeon, fluit en zang / Marcel de Vries: Gitaar, bas en zang.

 

 
WeCover
WeCover is een redelijk nieuwe coverband en ze zijn bezig om wat naamsbekendheid te krijgen. Ze treden vaker op bij open podia of locale evenementen. Inmiddels hebben ze al enkele keren in Elst gespeeld met de wat oudere pop, rock covers uit de jaren 70-80-90 en af en toe een nederlandstalig popnummer. 
 

Vrijdag 9 maart 2018

 
Op verzoek van onze muziekvrienden van LuxorLive! willen wij u het volgende onder de aandacht brengen:
Voor folkrock moet u bij de Engelse Oysterband zijn.
OYSTERBAND'S 40th Celebration tour
Deze band geeft een éénmalig optreden in Nederland, en wel op 9 maart in Arnhem bij LuxorLive!
Klik op onderstaande link voor meer informatie, en vier dit feestje mee.
 
 

6 april 2018

 
Yara Beeks
Yara komt uit Doetinchem en is 13 jaar oud. Haar grootste passies zijn zingen en gitaar spelen. Vanaf hoor 10e is ze mee gaan doen aan talentenjachten, en op haar 11e bracht ze haar eerste single en videoclip 'Hallelujah' uit, die zij tijdens een talentenjacht had gewonnen.
Yara volgt zanglessen bij Sandra Vriese, en sinds een half jaar is ze begonnen met gitaarles om zichzelf te kunnen begeleiden. Tijdens een vakantie op Mallorca mei vorig jaar, heeft ze singer-songwriter Mike Toole leren kennen die daar een concert gaf. Nu werken ze samen en heeft Mike een aantal nummers voor haar geschreven.
Haar droom is om straks in grote, uitverkochte zalen op te treden en mensen kan raken met haar eigen muziek.

11 mei 2018

 
foto: Vincent Gal
RemmiDemmi
Vincent Gal en de broers Paul en Pascal Mulder zijn drie door de wol geverfde muzikanten, elk op hun eigen gebied. Gedrieën spelen ze blues en rock ’n roll in de band RemmiDemmi. De bezetting is tamelijk uniek: slechts slagwerk, gitaar, bluesharp en zang. Zoiets hoor je niet vaak. Een dergelijk kleine bezetting biedt echter enorm veel voordelen, namelijk muzikale wendbaarheid. Een optreden van RemmiDemmi zal dus nooit twee keer hetzelfde zijn.
Toen zanger/gitarist Paul Mulder werd gevraagd een voorprogramma samen te stellen voor een optreden van de  befaamde bluesband Barrelhouse, wist hij gelijk wie hij moest vragen: Pascal en Vincent. Pascal en Paul maken al meer dan 30 jaar samen muziek in verschillende bands zoals Drie Keer Niks en Sharp Dressed Men. Pascal is een begaafd bluesharpspeler, zanger en performer. Momenteel speelt Pascal ook in de band Dauerbrenner.
Slagwerker Vincent Gal was als klein menneke al vroeg in de weer met potten, pannen en deksels. Maar dus niet om te koken! Vincent speelt in verschillende stijlen, van singer-songwriter tot Latin. Om die reden is hij een welkome muzikale gast bij onder andere Caramba, Hans Keuper, Parece Picante en Bernard Brogue. Vincent en Paul werken samen tijdens optredens en CD-opnamen van Paul. Naast diverse bands treedt Paul namelijk ook op als zanger-liedschrijver met handgemaakte liedjes in het Nederlands en de Liemerse streektaal.
In de band RemmiDemmi komen de afzonderlijke kwaliteiten van Vincent, Pascal en Paul bij elkaar. De muzikale ingrediënten vormen samen een lekker potje blues, rock ’n roll en rootsmuziek. Smakelijk!

paulmuldermuziek.nl/

www.facebook.com/paul.mulder.5243?fref=ts