Agenda (wijzigingen voorbehouden)

 

Seizoen 2021

18 april 2021 GEANNULEERD 

Eigen Weg speelt eigen Nederlandstalig werk in de traditie van folk en singer/songwriter. De teksten staan centraal in het programma dat een kleinkunst karakter heeft. Eigen Weg neemt de luisteraar mee in een muzikaal verhaal met leuke spitsvondigheden en woordspelingen en schetst mooie sfeerbeelden met muziek en poëzie als een soort landschapsschilderijtjes. De teksten zijn ook vaak relativerend van aard met een flinke knipoog en soms romantisch met verwijzingen naar de traditionele Nederlandse dichtkunst. Een optreden van Eigen Weg is vrolijk en lichtvoetig met af en toe een serieuze ondertoon.
Henk Hilferink, vocals, gitaar, mondharmonica, Gerard deJong, gitaar, Henk Buunk, basgitaar, Gerard Schoemaker, percussie.
 
voorproefje opSoundcloud soundcloud.com/henk-hilferink

 

19 september 2021

 
BILLY & BLOOMFISH   ’Happy Incomplete’. (nieuwe Cd)
De titel alleen al vertelt het hele verhaal: als je al zo lang in dit leven staat, heb je al van alles meegemaakt, kisten vol herinneringen verzameld, zalige momenten beleefd maar ook verwondingen opgelopen en littekens overgehouden. Als je dan kan zeggen dat het ondanks alles goed is, dan ben je ‘onvolmaakt gelukkig’....
Een concert van deze twee dames uit Antwerpen is het meervoud van samenzang en samenspel, twee prachtige krachtige stemmen die elkaar raken en weer loslaten zoals golven over golven in een zee van rauwe puurheid, die je met hart en ziel meenemen op hun muzikale trip.