Agenda (wijzigingen voorbehouden)

 

19 april 2020

 
Eerste concert van het nieuwe seizoen.
 
 

17 mei 2020

BILLY & BLOOMFISH   ’Happy Incomplete’. (nieuwe Cd)
De titel alleen al vertelt het hele verhaal: als je al zo lang in dit leven staat, heb je al van alles meegemaakt, kisten vol herinneringen verzameld, zalige momenten beleefd maar ook verwondingen opgelopen en littekens overgehouden. Als je dan kan zeggen dat het ondanks alles goed is, dan ben je ‘onvolmaakt gelukkig’....
Een concert van deze twee dames uit Antwerpen is het meervoud van samenzang en samenspel, twee prachtige krachtige stemmen die elkaar raken en weer loslaten zoals golven over golven in een zee van rauwe puurheid, die je met hart en ziel meenemen op hun muzikale trip. 

 

21 juni 2020

 
Binnenkort meer info
 
 
 
 

19 juli 2020

 
Eigen Weg speelt eigen Nederlandstalig werk in de traditie van folk en singer/songwriter. De teksten staan centraal in het programma dat een kleinkunst karakter heeft. Eigen Weg neemt de luisteraar mee in een muzikaal verhaal met leuke spitsvondigheden en woordspelingen en schetst mooie sfeerbeelden met muziek en poëzie als een soort landschapsschilderijtjes. De teksten zijn ook vaak relativerend van aard met een flinke knipoog en soms romantisch met verwijzingen naar de traditionele Nederlandse dichtkunst. Een optreden van Eigen Weg is vrolijk en lichtvoetig met af en toe een serieuze ondertoon.
Henk Hilferink, vocals, gitaar, mondharmonica, Gerard deJong, gitaar, Henk Buunk, basgitaar, Gerard Schoemaker, percussie.
 
voorproefje opSoundcloud soundcloud.com/henk-hilferink

16 augustus 2020

The Rattlesnake Twisters brengt Americana muziek. (meer info volgt)
 

20 september 2020

The Beggars’ Clan brengt Irish folk op festivals en feesten, in kroegen, en in het theater. Traditioneel, maar wel op smaak gemaakt met een stevige Beggars saus. Na een zeer geslaagde theater tour 2018/2019, trekken ze in 2020 ook weer rond om hun aanstekelijke muziek ten gehore te brengen.