Agenda (wijzigingen voorbehouden)

Veel van onze avonden zijn gratis toegankelijk. Hier hoeft niet voor te worden gereserveerd.

Mochten het betaalde concertavonden zijn, dan wordt dit duidelijk vermeld in onze agenda.

Voor betaalde avonden is reserveren gewenst. Bij reservering krijgt u korting op de toegangsprijs.  Reserveren

 

11 mei 2018

Mannen in de war
Mannen In De War (MIDW) is Hammie Siebes, Theo Koster en Ronald Peters. Zij spelen pop/folk-folk/pop-bewerkingen van nummers van groepen en artiesten als Mumford and Sons, Blaudzun, The Low Anthem, The Lumineers, Ewert and the two dragons, Eddie Vedder, De Kift, Phantom Limb, Metallica, Calexico, Avett Brothers, Mark Knopfler en vele anderen. Niet dat ze in de war zijn, maar ze kwamen erachter dat de nummers die ze mooi vinden en graag spelen, vaak gaan over mannen in de war. Vandaar. Ze doen dat allemaal akoestisch en begeleiden zichzelf met accordeon, gitaar, banjo, ukelele, contrabas, glockenspiel, kickdrum en ander ritmespul. 
 
 
Hans Elzinga
Hans Elzinga begon begin jaren tachtig met het maken van eigen gitaarstukken. Daarna is hij voornamelijk met anderen gaan spelen maar eind 2017 heeft hij dit weer opgepikt, nu met de technische middelen die er toen nog niet waren zoals loopstation en andere effecten. Het resultaat is een mix van meditatieve stukken en wat stevigere americana. Soms wordt er ook fluit bij gespeeld.
Muziek om van te genieten en soms bij weg te dromen.
 
 
 
foto: Vincent Gal
RemmiDemmi
Vincent Gal en de broers Paul en Pascal Mulder zijn drie door de wol geverfde muzikanten, elk op hun eigen gebied. Gedrieën spelen ze blues en rock ’n roll in de band RemmiDemmi. De bezetting is tamelijk uniek: slechts slagwerk, gitaar, bluesharp en zang. Zoiets hoor je niet vaak. Een dergelijk kleine bezetting biedt echter enorm veel voordelen, namelijk muzikale wendbaarheid. Een optreden van RemmiDemmi zal dus nooit twee keer hetzelfde zijn.
Toen zanger/gitarist Paul Mulder werd gevraagd een voorprogramma samen te stellen voor een optreden van de  befaamde bluesband Barrelhouse, wist hij gelijk wie hij moest vragen: Pascal en Vincent. Pascal en Paul maken al meer dan 30 jaar samen muziek in verschillende bands zoals Drie Keer Niks en Sharp Dressed Men. Pascal is een begaafd bluesharpspeler, zanger en performer. Momenteel speelt Pascal ook in de band Dauerbrenner.
Slagwerker Vincent Gal was als klein menneke al vroeg in de weer met potten, pannen en deksels. Maar dus niet om te koken! Vincent speelt in verschillende stijlen, van singer-songwriter tot Latin. Om die reden is hij een welkome muzikale gast bij onder andere Caramba, Hans Keuper, Parece Picante en Bernard Brogue. Vincent en Paul werken samen tijdens optredens en CD-opnamen van Paul. Naast diverse bands treedt Paul namelijk ook op als zanger-liedschrijver met handgemaakte liedjes in het Nederlands en de Liemerse streektaal.
In de band RemmiDemmi komen de afzonderlijke kwaliteiten van Vincent, Pascal en Paul bij elkaar. De muzikale ingrediënten vormen samen een lekker potje blues, rock ’n roll en rootsmuziek. Smakelijk!

paulmuldermuziek.nl/

www.facebook.com/paul.mulder.5243?fref=ts