Agenda (wijzigingen voorbehouden)

Seizoen 2024

16 Juni 2024

Tumulus

Muziek maken met vrienden is plezier hebben. Deze drie mannen gaan voor plezier in muziek, liefde en leven.

Bouwen een feestje net zo makkelijk als een deuntje op hun instrument. De drie muzikanten van “Tumulus” kennen elkaar al lang.

Hun talenten kwamen samen in dansorkest “Montagne” midden jaren ’90. Het plezier van samen muziek maken is daarna niet meer weg gegaan.

Jos, de drummer. Een vaste basis die lekker strak speelt en ook mee kan zingen. Geert, bas, gitaar en zang. Vanuit zijn ruime ervaring speelt hij vele stijlen.

Peter, slaggitaar en hij neemt de meeste zang voor zijn rekening.

De naam “Tumulus“ komt vanuit het Latijn en betekent heuveltje. Een mooie link naar het orkest “Montagne” waar zij elkaar ontmoet hebben en de

omgeving rond het Montferland waar ze wonen. Ze maken verschillende stijlen muziek. Nederlands-talig, Engels-talig en in het dialect van de regio. Veel liedjes   die lekker in het gehoor liggen en die met plezier voor het publiek worden gespeeld.

Zij kijken er naar uit om voor u te mogen spelen en een beetje Tumult te maken.

 
 

21 Juli 2024

Louis en Gerard

Louis Roes en Gerard Slutter brengen onder andere hits uit de jaren ’50, ’60, en ’70,  eigen nummers, mooie evergreens en ballads. Maar ook lekkere ouderwetse meezingers staan op het programma. De meerstemmige zang en hun subtiel op elkaar afgestemd gitaarspel is een lust voor het oor. Tijdens dit concert zullen er weer nieuwe nummers te horen zijn. De aankondiging van de liedjes door Louis is vaak cabaretesk en met een knipoog naar de actualiteit. 

18 Augustus 2024

Shades of Green
 
Blues met Shades of Green.  Zij spelen op de eerste plaats songs van Peter Green uit zijn John Mayall en Fleetwood Mac tijd. (1967 - 1969). Verdere info volgt z.s.m.
 

15 September 2024