Gastenboek

Datum: 09-03-2017

Door: Melanie te Voortwis

Onderwerp: Wild Geese

Het was super mooi, mijn dochter van anderhalf heeft heerlijk op jullie muziek gedanst en jullie hebben bij mij ook de muzikale zintuigen een heerlijk verwenavond gegeven. Ga zo door!

Datum: 16-10-2016

Door: Tim Hofmeester (Andoorn)

Onderwerp: Balfolkavond folkcafé

Bedankt voor de leuke foto's! Het was leuk om te spelen bij het folkcafé.

Datum: 25-06-2016

Door: Louis Roes

Onderwerp: Surprise avond ! 24 juni 2016

Jonge, jonge, jonge, wat een avond ! Ik werd als verrassing door velen in het zonnetje gezet en toegesproken. Veel artiesten die ik bewonder, vele vrienden en bezoekers waren aanwezig. Ik ga ze nu niet allemaal noemen, maar het was voor mij een waar hoogtepunt uit mijn muzikale loopbaan. Ik dank speciaal de organisatoren van deze avond en de medewerkers van het Folkcafe de Liemers. De zaal zag er heel sfeervol uit en alle bezoekers hebben, zo ik zag, erg genoten van de vele mooie optredens. Dank jullie allen !
Groet, Louis.

Datum: 03-04-2016

Door: Rolf

Onderwerp: Paradigms

Hoi Marcel,

Wat een leuke avond hebben we gehad! Altijd spannend of het wat wordt, en de andere acts speelden natuurlijk meer luistermuziek, maar we kregen veel enthousiaste reacties.
En geweldig hoe jullie het verzorgd hebben: de promotie en het geluid die avond, en hoe je alles op je site en facebook al hebt bijgewerkt. Erg mooie video’s ook.

Groeten,
Rolf

Datum: 02-04-2016

Door: Job Cornelissen

Onderwerp: optreden 1 april


Hartelijk dank allen van Folkcafé De Liemers! Fijn om de eerste soloschreden in een zo'n prettige en welkome sfeer te zetten! Ik hoop dat jullie er een beetje van genoten hebben, ik wel, en hopelijk tot ziens! Groet, Job Cornelissen

Datum: 04-03-2016

Door: Louis Roes

Onderwerp: Verrassende avond ! Louis met band !

Fantastisch dat Rogier Jurcka en zijn band op 8 januari enkele nummers met mij mee speelden aan het eind van de avond. Louis met een band achter zich voelde toch wel heel goed. Ik heb er erg van genoten. Zie de filmpjes hiervan op het youtube-kanaal van het Folkcafé de Liemers. Klik de youtube button op de startpagina.

Datum: 04-10-2015

Door: Rik Bakker

Onderwerp: Legendarisch Optreden RORI

Het was een Legendarisch optreden jl 2 Oktober 2015 in het Folkcafé de Liemers..
het eerste optreden was van RORI ,met Rik the DutchFluteplayer op Noord Amerikaanse Indianen Fluiten en Bluesharp en Roy de Haas op Guitar ,voor Arnhem voor KIKA.
ALLEN OP FACEBOOK : RORI ,Rik Bakker,Roy de Haas en Arnhem voor KIKA.

Datum: 08-06-2015

Door: Bert Pruis

Onderwerp: optreden folkcafé

Dag Marcel.

Bedankt voor de gelegenheid op jullie open podium te spelen. Je hebt het goed voor elkaar, de locatie en de mensen. Ik vond het heel gezellig.
Na de zomer kom ik graag nog eens bij jullie langs, in de nieuwe locatie…

Vriendelijke groet,
Bert Pruis

Datum: 29-03-2015

Door: Pete Brennan

Onderwerp: Wild Geese

Really looking forward to playing at your place on Friday

We'll see you there
Wild Geese

Datum: 14-03-2015

Door: Benny Bakker

Onderwerp: 13 maart

Folkcafé de Liemers, vrijwilligers, en natuurlijk publiek. Het was een zeer gezellige avond gister, en ik kom graag weer eens spelen.

1 | 2 >>