Agenda (wijzigingen voorbehouden)

Veel van onze avonden zijn gratis toegankelijk. Hier hoeft niet voor te worden gereserveerd.

Mochten het betaalde concertavonden zijn, dan wordt dit duidelijk vermeld in onze agenda.

Voor betaalde avonden is reserveren gewenst. Bij reservering krijgt u korting op de toegangsprijs.  Reserveren

 

5 januari 2018

Nieuwjaars concertavond
Entree: € 12,50
Bij reservering € 10,00
David Munnelly
'The bullet from Belmullet' één van Ierlands beste harmonicaspelers, op herhaling in Folkcafé de Liemers.
David Munnelly, afkomstig uit Belmullet, Co Mayo. De Ierse knoppenvirtuoos is een van die rasmuzikanten die het oude repertoire nieuw leven inblaast. Zijn inspiratie komt met name uit de jaren twintig van de vorige eeuw, waarin de Ierse muziek zich in New York vermengde met klezmer, Oost-Europese folk en zelfs het theatrale van Broadway.

Gedreven en met veel liefde voor de muziek illustreert Munnelly tijdens concerten de nummers met anekdotes, voorvallen en historische weetjes. Maar hoofdzakelijk is 'the bullet from Belmullet' bekend als een explosieve en vingervlugge muzikant op zijn diatonische accordeon.

Kaarten: € 12,50 aan de kassa. Bij reservering: € 10,00.
 
 

2 februari 2018

 
Jelle Koch
 
 

2 maart 2018

 
WeCover
WeCover is een redelijk nieuwe coverband en ze zijn bezig om wat naamsbekendheid te krijgen. Ze treden vaker op bij open podia of locale evenementen. Inmiddels hebben ze al enkele keren in Elst gespeeld met de wat oudere pop, rock covers uit de jaren 70-80-90 en af en toe een nederlandstalig popnummer. 
 

6 april 2018

 
 

11 mei 2018

 
foto: Vincent Gal
RemmiDemmi
Vincent Gal en de broers Paul en Pascal Mulder zijn drie door de wol geverfde muzikanten, elk op hun eigen gebied. Gedrieën spelen ze blues en rock ’n roll in de band RemmiDemmi. De bezetting is tamelijk uniek: slechts slagwerk, gitaar, bluesharp en zang. Zoiets hoor je niet vaak. Een dergelijk kleine bezetting biedt echter enorm veel voordelen, namelijk muzikale wendbaarheid. Een optreden van RemmiDemmi zal dus nooit twee keer hetzelfde zijn.
Toen zanger/gitarist Paul Mulder werd gevraagd een voorprogramma samen te stellen voor een optreden van de  befaamde bluesband Barrelhouse, wist hij gelijk wie hij moest vragen: Pascal en Vincent. Pascal en Paul maken al meer dan 30 jaar samen muziek in verschillende bands zoals Drie Keer Niks en Sharp Dressed Men. Pascal is een begaafd bluesharpspeler, zanger en performer. Momenteel speelt Pascal ook in de band Dauerbrenner.
Slagwerker Vincent Gal was als klein menneke al vroeg in de weer met potten, pannen en deksels. Maar dus niet om te koken! Vincent speelt in verschillende stijlen, van singer-songwriter tot Latin. Om die reden is hij een welkome muzikale gast bij onder andere Caramba, Hans Keuper, Parece Picante en Bernard Brogue. Vincent en Paul werken samen tijdens optredens en CD-opnamen van Paul. Naast diverse bands treedt Paul namelijk ook op als zanger-liedschrijver met handgemaakte liedjes in het Nederlands en de Liemerse streektaal.
In de band RemmiDemmi komen de afzonderlijke kwaliteiten van Vincent, Pascal en Paul bij elkaar. De muzikale ingrediënten vormen samen een lekker potje blues, rock ’n roll en rootsmuziek. Smakelijk!

paulmuldermuziek.nl/

www.facebook.com/paul.mulder.5243?fref=ts